Podzimní výstava 2015

První ohlasy na uplynulou výstavu jsou více než dobré. Počáteční nervozita nad ranním sobotním deštěm se posléze rozplynula, a tak už nic nemohlo návštěvníkovi pokazit dojem ze všeho, co jsme si pro jeho mlsné oko připravili. Půlroční práce všemi směry vedoucími k výstavnímu víkendu tak mohla plodit své ovoce... 

Stihlo se nakonec připravit vše, co jsme si předsevzali a zájem návštěvníků byl doslova o vše. Ať už jednalo o velkou expozici králíků či holubů, ukázku teraristiky, které dominovala zejména 2,5 m dlouhá užovka tenkoocasá, bohatá tombola s více než 2 000 cenami, venkovní ukázka selského dvorku, kterému vévodil kozel Artur, ale zejména tahák výstavy v podobě dvou koťat lva pustinného v bílé mutaci. O tom, že se bylo rozhodně na co dívat, nebylo pochyb. Spokojení byli návštěvníci, spokojení byli i pořadatelé. Vždyť 670 platících dospělých (tedy více jak 1 000 včetně dětí!!!), vyprodaná tombola, 110 prodaných králíků nebo permanentní fronta na focení s lvíčaty, to vše nás, jakožto organizátory největší cítovské výstavy posledních 15 let, mile potěšilo.

Níže si můžete stáhnout kompletní katalog výstavy a shlédnout i několik fotek. A my budeme rádi, pokud vás budeme moci uvítat i na následující výstavě, která proběhne o Velikonocích - 26. a 27. 3. 2016.

KATALOG VÝSTAVY:

https://cschcitov.wbs.cz/katalog_podzim_2015.pdf