Velikonoční výstava 2016

 

Úderem osmé hodiny se otevírají brány našeho chovatelského areálu a pokladnou prochází první stovka návštěvníků. Než odbije devátá je jich už skoro 300. Tím bylo položen základ úspěchu velikonoční výstavy v tradičním, byť pohyblivém, termínu.

Za oba dny nás navštívilo 520 platících dospělých návštěvníků a odhadem 150 - 200 dětí. Rekord z loňského podzimu nepadl, ale to bychom snad místo tehdejších lvíčat museli nabídnout snad už jen slona :-). Ale jinak se jednalo o nadprůměrnou jarní výstavu, návštěvností, prodejem, ale hlavně pestrostí expozic.

Pokračujeme v aranžmá selského dvora, který na podzim sklidil takový úspěch. Vyměnili jsme starého kozla za mladou kozu, postavili jesličky na seno, umístili v pravdě historický vozík - malý žebřiňáček, a zvířata nyní doplnili volně pobíhající holubi.

K tomu ukázková expozice teraristiky, oživená o atraktivní strašilky, bohatá výzdoba areálu ve velikonočním duchu, malování pro děti a tipovací soutěž, prodej živých ryb a jejich uzených výrobků ... no bylo toho opět opravdu dost. Ale snaha se vyplatila a podle ohlasů se výstava líbila návštěvníkům i vystavovatelům. A nás těší přízeň všech...

No a jak dopadla tipovací soutěž, na kterou zvala už celostránková středeční upoutávka v Deníku Mělnicka? To se můžete podívat v obrazové dokumentaci níže. Ač to nevypadá, vítězem se stala jednoznačně - užovka :-) 

KATALOG