Podzimní výstava 2016

 

Jakže dopadla největší výstava na Mělnicku? Díky vám všem, vystavovatelům, návštěvníkům, sponzorům, fandům - zkrátka všem přátelům dobře. Už bylo několikrát zmíněno v předcházejících textech, že jsme neočekávali zopakování loňských 484 králíků. Popravdě i pro nás to znamená větší úsilí při přípravě expozic, kdy právě ta králičí musí být dělena do dvou podlaží. Jenže po roce se stalo to, co vloni - nahlášených bylo 479 králíků, skoro shodně co posledně. A to jsme museli v den příjmů zvířat s lítostí odmítnout přátelé, kterým se "zatoulala" emailová přihláška s cca 20 kousky, a tak by se dalo říci, že bychom překonali snad i tu pětistovku!

K našemu překvapení tentokrát i expozice drůbeže byla pěkně naditá, zejména expozice velké vodní drůbeže byla nadstandardní a líbivá. Vše doplnila expozice holubů, opět to posledního místa.

Kdo nás navštívil, neprohloupil. K vidění byla opravdu velmi četná paleta klasických drobnochovatelských expozic a i kupovat bylo co, vždyť se prodalo například 110 králíků! Expozice byly opět doplněny suchou výzdobou, děti i dospěláci mohli obdivovat i ukázku terarijních mazlíků, které tentokrát vévodil metrový ještěr - leguán zelený. Slibovaným doplněním expozice selského dvora byl holubník na sloupu, který si svou premiéru sice už odbyl v rámci prezentace naší obce v soutěži vesnice roku, ale jeho místo určení je právě zde.

Nelze opomenout ani tradičně bohatou tombolu, jejíž třešničkou byl tentokrát živý čuník - selátko, jehož si jeho šťastný výherce odvezl do nedalekých Horních Počapel...

Takže opět na shledanou se těšíme na jaře, 15. - 16. 4 2017.

 

PODĚKOVÁNÍ

Reklamním partnerem této výstavy byla SKUPINA ČEZ

 

 

 

 

 

KATALOG